Vidd el sörözni a fatert!

Az apák napját a XX. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként, június harmadik vasárnapján. Időközben azonban a sörforradalom megteremtette az APA, vagyis american pale ale söröket, és ha már így alakult, miért ne ünnepelnénk ezt a vidám sörtípust együtt az édesapákkal? Szóljon ez a hétvége az apákról és az APA-król együtt, már pénteken vidd el sörözni a fatert!

American pale ale: Az APA egy amerikai sörfőzők által megalkotott sörstílus. Világos, könnyű, felső erjesztésű sör, amely a felhasznált komlóknak köszönhetően a végletekig aromás, sokszor citrusos, kellemesen gyümölcsös. Épp ezért a legkönnyebben szerethető sörnek is szokás nevezni.

Gyere el a következő sörözők valamelyikébe június 15-én, és kóstold meg az APÁk Napja 2018-at, ezt a vadonatúj sört, amely duplán hidegkomlózott APA-t, amelyet idén a Bäder Sörfőzde késztett el!

A résztvevő helyek:(a résztvevő helyszínek száma bővül)

Az APÁk Napja 2018, azaz a Bäder Sörfőzde American Pale Ale söre Azacca és Citra komlókkal hidegkomlózott ale, amelynek második változata, az első verzióhoz képest dupla mennyiségű aromakomlóval készült, és ennek köszönhetően rendkívüli, trópusi gyümölcsös karakterrel rendelkezik. Illatában és ízében egyaránt megjelennek a markáns citrusos, mangós zamatok, amelyet könnyed keserűség kísér. A friss, üde gyümölcsös ízek a kortyok után is dominánsak maradnak a szájban.

Találkozzunk június 15-én, amikor a résztvevő sörözőkben frissen csapolva lesz elérhető az APÁk Napja 2018, és koccintsunk ezzel együtt az édesapákra (is)!

#Facebook esemény#